Activiteiten

Muziek Jong voor Oud

muz

De Stichting Muziek Jong voor Oud organiseert sinds 2007 jaarlijks vele concerten en workshops in zorgorganisaties en daarbuiten en begeleidt/ondersteunt jonge musici om hun eigen artistieke identiteit te ontwikkelen op kwalitatief hoog niveau. Daarnaast wil Muziek Jong voor Oud kwetsbare ouderen en burgers, kinderen en anderen op een laagdrempelige wijze laten deelnemen aan cultuur, waardoor beide partijen ook iets voor elkaar kunnen betekenen en met elkaar kunnen genieten van cultuur.

Muziek Jong voor Oud is een bijzondere tak in het podiumkunstenlandschap van Nederland. Door de her- en erkenning van dit grote, vaak vergeten, publiek en door rekening te houden met de fysieke en psychische beperkingen, creëert MJvO talrijke nieuwe podia voor toptalent in Limburg en de Euregio. Hierdoor genieten duizenden, merendeel oudere en kwetsbare mensen (waaronder ook clienten van Sevagram) van concerten, die ze anders niet meer zouden kunnen bezoeken en/of waaraan ze niet meer zouden kunnen deelnemen.

Sevagram Verwenzorg heeft een jarenlange samenwerking met Muziek Jong voor Oud waardoor de cliënten van Sevagram kunnen genieten van de mooie optredens, georganiseerd door Muziek Jong voor Oud.


Meer informatie: www.muziekjongvooroud.nl.