VOORAANKONDIGING: boek 'Samen veranderen'

boek samen veranderenHet boek “Samen veranderen” van Pim Steerneman, Trudie Severens en Brigitta Santegoeds, inspireert én prikkelt om in onze steeds sneller veranderende wereld - en dus ook in onze veranderende werkomgeving - vooral niet te blijven stilstaan.

Het boek daagt uit om erover na te denken waarom het slim is om nu in beweging te komen. Het boek (met korte teksten, quotes en prikkelende plaatjes om de woorden kracht bij te zetten) verschijnt begin oktober en is uitermate geschikt als relatiegeschenk of als eindejaargeschenk!

Sevagram heeft momenteel een bijzondere aanbieding (waarbij het volledige bedrag naar de Sevagram Verwenzorg gaat) en wel (een set van) 10 boekjes voor de prijs van 90 euro (winkelprijs 9,90 euro per stuk)! U kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een bestelling doen.

Wij hopen dat u bij het lezen van dit bericht geïnspireerd raakt en Sevagram Verwenzorg (en dus onze cliënten) daarbij ook nog financieel ondersteunt. Alvast bedankt voor uw maatschappelijke betrokkenheid.

Namens het bestuur van de Stichting Sevagram Verwenzorg,