Nieuwsbrief Jaargang1, nummer1

 

Vijf jaar Verwenzorg Benefiet-avond


Het Sevagram Verwenzorg Benefiet-walking-dinner is al jaren een begrip. De exclusieve avond, voor iedereen die het als maatschappelijk betrokken relatie van Sevagram belangrijk vindt om het speciale Verwenzorgprogramma financieel te ondersteunen, beleeft op 1 december zijn eerste lustrum.  

Dit jaar is de compleet verzorgde feestavond, inclusief walking dinner, in een antieke spiegeltent op het Vrijthof in Maastricht, het kloppend hart van het bekende winterevenement Magisch Maastricht. De presentatie van de avond is in handen van de bekende televisiepresentatrice Vivian Boelen. Veilingmeester Ramona Batta zal de veiling van een aantal unieke kunstobjecten voor haar rekening nemen. Hoofdact dit jaar is niemand minder dan George McCrae, de Amerikaanse soulzanger die een wereldwijde nummer 1-hit scoorde met het nummer Rock your Baby. Daarna volgt nóg een spectaculair optreden, maar die naam houdt het bestuur van Stichting Sevagram Verwenzorg liever geheim tot de avond zelf. Eén ding kunnen ze alvast verklappen: het wordt een magisch lustrumbenefiet met een soultintje. U komt toch ook?
Kaarten voor de geheel verzorgde avond kosten 199 euro per persoon. Voor 995 euro zijn 6-persoons sta-tafels met bedrijfslogo beschikbaar.

Nog niet aangemeld voor deze fantastische avond? Klik HIER voor de uitnodiging en reserveer meteen u kaart(en).
 

Wat doen we met uw donatie?


Een heleboel! Vooral onze cliënten regelmatig eens lekker in de watten leggen.
Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet eens lekker verwend worden? En dat hoeft niet altijd veel te kosten. Het gaat vaak om de kleine dingen. Helaas zijn deze extraatjes niet altijd even vanzelfsprekend. De overheid vergoedt deze extra's niet. En het extra geld dat de zorgorganisaties recentelijk van VWS ontvangen hebben, is (terecht) voor meer handen aan het bed en voor opleidingen en bijscholingen.
Maar daarom is er dus Sevagram Verwenzorg, want met uw donatie kunnen we heel veel cliënten gelukkig maken. Zo bracht de laatste Benefiet-avond maar liefst 22.000 euro op. . 

Met de opbrengst is onder meer het Sevagram Belevingstheater tot stand gekomen. Dit is een interactieve theatervoorstelling voor cliënten met dementie. Actrice/zangeres Ryan van den Akker, bekend van de theaterproducties Van Joop van den Ende (o.a Cyrano), biedt de deelnemers een mooi podium. De voorstelling is opgezet om ouderen in een veilige omgeving een goed moment te bezorgen. Er wordt ingespeeld op de reactie van de ouderen die door Ryan gestimuleerd worden om te reageren en mee te doen. 

Maar we deden veel meer met uw geld. Een kleine opsomming: een traktatie op de Internationale Dag van de Ouderen, een Pop Art Workshop met koffie, thee en vlaai, een Verwenzorgontbijt met spek en eieren, het bijwonen van een voetbalwedstrijd van Roda JC, een optreden van Anneke Grönloh, een wellnessdag en schilderen op live-muziek, om maar een paar activiteiten te noemen. Kortom, het geld voor Sevagram Verwenzorg wordt meer dan goed besteed. We danken alle donateurs en ambassadeurs voor hun steun!

Guido's Orchestra verrast cliënten


Violist en orkestleider Guido Dieteren speelde afgelopen zaterdag voor cliënten van Sevagram en collega Zorggroep Meander. Guido's Orchestra verzorgde een spetterend concert in het Theater Sevagram te Heerlen. De voorstelling maakte deel uit van de Feeling Good Tour van het orkest.

Het optreden werd mogelijk gemaakt dankzij de donaties van betrokken relaties van Meander en Sevagram voor deelname aan de Ironman Maastricht. Bestuurder Pim Steerneman en twee collega’s van Meander hebben gezamenlijk deze loodzware triatlon succesvol voor hun rekening genomen.

Zie verder de website:
https://im-sevagram-meander.nl/

Voor maar 50 euro per jaar bent u Vriend van Sevagram Verwenzorg

Als vriend van Sevagram Verwenzorg maakt u voor 50 euro per jaar iemand echt gelukkig. Met een klein bedrag steunt u een jaar lang onze goede-doelen-stichting Sevagram Verwenzorg. Mede door uw financiële steun kan Sevagram Verwenzorg extra dingen organiseren voor de cliënten van Sevagram. Als teken van waardering ontvangen alle Vrienden van ons een unieke oranje pinguin met de naam: Love For Ever. 

Wilt u Vriend van Sevagram Verwenzorg worden? U kunt zich meteen aanmelden door dit formulier op de website van Sevagram Verwenzorg in te vullen.

Meer over Sevagram Verwenzorg


Sevagram Verwenzorg is speciaal in het leven geroepen om onze cliënten van tijd tot tijd een extraatje te bezorgen.

Leuke dingen die niet door de overheid betaald worden. Sevagram Verwenzorg stelt zich ten doel het zonder winstoogmerk verhogen van de kwaliteit van leven van de cliënten van Sevagram door hun deelname te bevorderen aan kunst- en cultuuractiviteiten.

Gezien deze doelstelling is de stichting door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende lnstelling (ANBI). Donateurs mogen giften aan Sevagram Verwenzorg aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.