Organisatie

Ambassadeurs

Verwenzorgambassadeurs zijn vaak bekende mensen, die de belangen van Sevagram Verwenzorg behartigen. Ze zetten zich persoonlijk in voor Verwenzorg of "gebruiken" hun bekendheid of positie om Sevagram Verwenzorg te promoten. Sevagram is trots op haar ambassadeurs!

Voor hun testimonial over Sevagram Verwenzorg klikt u hieronder op hun naam.

 • Xuan Xuan

  xuan“Volunteerwork represents my heart ...en Sevagram heeft echt hart voor ouderenzorg”

 • Martin Hurkens

  hurkens webHeel trots mag ik melden, dat ik sinds 5 september 2019 ben gevraagd om ambassadeur te worden van Sevagram Verwenzorg, En natuurlijk heb ik hier volmondig ja tegen gezegd.
  Vanuit mijn passie voor zingen kwam ik al vaker in aanraking met de ouderen en kwetsbaren in onze samenleving.

  Zo heb ik ook uit eerste hand kunnen zien en ervaren wat zang en muziek voor deze mensen betekent.
  Ik kijk er naar uit om deze mensen te mogen verwennen met mijn muziek. Ik wens alle medewerkers, vrijwilligers en mede-ambassadeurs heel veel succes en plezier en liefde toe.

   

 • Jack Vinders


  jackvindersJack Vinders is cabaretier, columnist, liedjesschrijver, acteur, presentator maar vooral zanger.

  "Sevagram Verwenzorg is die zorg die aansluit bij de beleving: bij het voelen en denken van de aan ons toevertrouwde mensen; verwenzorg is individueel, is puur gericht op welbevinden!"

   

 • Joke Zwanikken-Leenders


  joke1"Sevagram geeft Verwenzorg zonder protocol. Zowel bestuurders als management staan model voor Sevagram Verwenzorg. Sevagram maakt het volk duidelijk waarmee zij zowel cliënten als medewerkers/vrijwilligers kunnen verwennen. Sevagram laat geregeld iedereen genieten van Verwenzorg. Dan snap je 't dus als organisatie."