Fietslabyrint in Panhuys

Vakantiegangers moeten voor een reis naar het buitenland nog steeds alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Sinds maart is het voor cliënten en hun familie heel eenvoudig om vanuit Panhuys in Hulsberg fietsend naar bijvoorbeeld Amerika of Venetië te gaan. Hoe leuk is dat!

Vaillantfonds2

Dankzij een bijdrage van Dr. C.J. Vaillantfonds kan er gebruik worden gemaakt van het fietslabyrint (bestemd voor twee personen).

WAT IS FIETSLABYRINT?
Mensen die niet zelfstandig buiten kunnen fietsen, kunnen met Fietslabyrint virtuele fietstochten maken en zo toch de wereld ontdekken of in hun eigen woonplaats fietsen. De realistische fietservaring brengt buiten naar binnen en geeft mensen het gevoel dat zij eropuit zijn.

28 1 5

Met Fietslabyrint Grenzeloos kunnen mensen fietsen op 600 verschillende plaatsen. Op kruispunten kiest de fietser zelf een richting; zo kan hij één stad op verschillende manieren verkennen wat veel vrijheid geeft. De prachtige beelden en omgevingsgeluiden zorgen voor een realistische fietservaring, waardoor mensen meer plezier krijgen in bewegen.

Er zijn maar liefst meer dan 5000 routes beschikbaar. De cliënten staan dagelijks in de rij om een vakantietrip te boeken en meteen te vertrekken. En niet alleen de cliënten, ook familie, medewerkers, vrijwilligers willen graag een fietsvakantie boeken. Dus fiets mee!