Kom in actie!

U kunt als particulier Sevagram Verwenzorg op diverse manieren financieel steunen. Met elke donatie, klein of groot, maakt u ons blij. Elke donatie draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Mede dankzij uw bijdrage kunnen cliënten een extra moment van geluk ervaren.

1)  Word donateur van Sevagram Verwenzorg

Met deze optie bent u al voor een klein bedrag donateur van Sevagram Verwenzorg.
Interesse? Via deze link kunt u zich aannmelden. 
U kunt daarbij kiezen voor een eenmalige donatie (klik dan bijvoorbeeld op Ideal) of voor een doorlopende machtiging (klik dan op de button S€PA).

 

2)  Word Vriend van Sevagram Verwenzorg

Als Vriend steunt u een jaar lang Sevagram Verwenzorg. U betaalt 50,00 euro voor één jaar. U ontvangt van ons als blijk van waardering een unieke oranje kunst pinguïn met de toepasselijke naam: Lover for ever. Een pinguïn kent namelijk een onvoorwaardelijke liefde voor zijn/haar partner en zal deze nooit verlaten.
Klik bij interesse op deze link en meld u aan.

3)  Word Supporter!

Sevagram doet mee aan de SupportActie, een nationale loterij waarmee wij tevens gelden werven voor Verwenzorg. Als u een lot koopt genereren wij extra inkomsten. Voor meer informatie of aanmelden gaat u naar www.supportactie.nl

4)  Doneren in natura

Sommige particulieren geven liever geen geld, maar tonen hun betrokkenheid door zelf in actie te komen. Door zelf een inzamelactie op touw te zetten bijvoorbeeld of een Verwenzorgactiviteit te organiseren. Veel particulieren gingen u voor!
Neemt u bij interesse contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Veel particulieren gingen u al voor!

5)  Schenking of (deel) nalatenschap

Ook een schenking of nalatenschap behoort tot de mogelijkheden. Schenken aan een goed doel heeft fiscale voordelen. Een schenking is meestal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als persoonsgebonden aftrek. Hiervoor gelden drempels en maxima.
Wilt u meer hierover weten? Neemt u dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.