Een bijdrage leveren als particulier

U kunt Sevagram Verwenzorg op diverse manieren financieel steunen. Met elke donatie, klein of groot, maakt u onze cliënten blij en verbetert u voor hen de kwaliteit van leven. Mede dankzij uw bijdrage ervaren cliënten een extra moment van geluk. Mogen wij ook u als donateur begroeten?

Word donateur van Sevagram Verwenzorg
Al voor een klein bedrag bent u donateur van Sevagram Verwenzorg. U kunt eenmalig of maandelijks een bijdrage doen en kiest zelf de hoogte van het bedrag.

Interesse? Via deze link kunt u zich aanmelden.
Bij het aanmelden kunt u kiezen voor:
  • Een eenmalige donatie (klik dan bijvoorbeeld op Ideal);
  • Een doorlopende machtiging die u op elk gewenst moment kunt stoppen (klik dan op de button S€PA)
Periodieke schenking
Schenking of (deel)nalatenschap
Doneren in natura
Word Supporter

Een bijdrage leveren als organisatie of onderneming

Organisaties met het hart op de juiste plek doen graag iets terug voor de maatschappij. Vaak komt die wens ook vanuit hun medewerkers. Om ‘iets goeds’ te doen biedt Sevagram Verwenzorg organisaties en bedrijven verschillende mogelijkheden: doneren, een dagje meedoen met een Verwenzorgactiviteit, of sponsor worden. Stuk voor stuk opties die passen bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het is goed voor uw bedrijfsimago én voor het geluksgevoel van al die dankbare Sevagram-cliënten. Mogen we ook u als sponsor begroeten?

Word donateur van Sevagram Verwenzorg
Elke financiële bijdrage maakt uw organisatie donateur van Sevagram Verwenzorg. Dat kan een eenmalige bijdrage of een maandelijks bijdrage zijn. U kiest zelf de hoogte van het bedrag.

Sevagram Verwenzorg is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw donatie onder een gunstig fiscaal regime kan vallen.

Interesse? Via deze link kunt u zich aanmelden.
Bij het aanmelden kunt u kiezen voor:
  • Een eenmalige donatie (klik dan bijvoorbeeld op Ideal);
  • Een doorlopende machtiging die u op elk gewenst moment kunt stoppen (klik dan op de button S€PA).

Wilt u meer weten over doneren als organisatie? Of over eventuele tegenprestaties die Sevagram Verwenzorg kan bieden? Neemt dan gerust contact met ons op: info@sevagramverwenzorg.nl of gebruik het contactformulier. We denken graag met u mee.
Doneren in natura
Word sponsor van het Sevagram Verwenzorg Benefiet